bodypumb-large
BODYPUMP

To BODYPUMP™ είναι η αυθεντική μέθοδος εκγύμνασης με ελεύθερα βάρη η οποία δυναμώνει ολόκληρο το σώμα.

Αυτό το πρόγραμμα 60 λεπτών προκαλεί όλες τις κύριες μυϊκές ομάδες χρησιμοποιώντας τις καλύτερες ασκήσεις με βάρη όπως καθίσματα, πιέσεις, έλξεις κλπ. Υπέροχη μουσική και την δική σας επιλογή σε βάρη σας εμπνέουν να έχετε τα αποτελέσματα για τα οποία ήρθατε – και γρήγορα!

TI ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ BODYPUMP™ ΣΕ ΜΕΝΑ;

– Σχηματισμό και τόνωση των μυών
– Βελτιώση της φυσικής κατάστασης
– Aύξηση της οστεϊκής πυκνότητας (ιδανικό για πρόληψη της οστεοπόρωσης)
– Μέχρι 560 θερμίδες ανά μάθημα

bodycombat-large
BODYCOMBAT™

Το BODYCOMBAT™ είναι ένα μη μαχητικό πρόγραμμα βασισμένο στις πολεμικές τέχνες, με κινήσεις παρμένες από το Karate, Tae Kwan Do, Kung Fu, kickboxing, Muay Thai και Tai Chi. Κάθε 55-λεπτη τάξη BODYCOMBAT™ είναι χορεογραφημένη με 10 τραγούδια από την πιο πρόσφατη μουσική και παρέχει μια ενθουσιώδη εμπειρία εκγύμνασης που προσφέρει γρήγορα αποτελέσματα στο σώμα σας. Πλεονεκτήματα του BODYCOMBAT™
Πλεονεκτήματα του BODYCOMBAT™

Βελτιώνει τη λειτουργία της καρδίας και των πνευμόνων μειώνοντας τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων.
Τονώνει και γραμμώννει κύριες μυικές ομάδες
Καίει θερμίδες για πιο λείο σώμα
Βελτιώνει το συντονισμό και την ευλυγισία
Βελτιώνει την οστεϊκή πυκνότητα
Βελτιώνει τη στάση του σώματος, τη δύναμη και σταθερότητα του πυρήνα
Κτίζει αυτοπεποίθηση


zumba-large
ZUMBA Fitness

Η Zumba είναι ένα καινούργιο είδος που ενσωματώνει λάτιν ρυθμούς και εύκολες χορευτικές κινήσεις και βήματα για να δημιουργήσει ένα δυναμικό χορευτικό πρόγραμμα fitness που θα σας απογειώσει. Στην πράξη λίγο από salsa, merengue, reaggeton, samba, hip-hop, cha cha, flamenco, αλλά και χορό της κοιλιάς και η γυμναστική γίνεται γιορτή!

cx-work-large
CXWORX

Η Les Mills International σχεδίασε και ανέπτυξε το Les Mills CXWORX, το οποίο είναι δομημένο με βάση τις τελευταίες επιστημονικές έρευνες, δίνοντας έμφαση στην ενδυνάμωση και τόνωση των κοιλιακών-ραχιαίων και γλουτιαίων μυών καθώς επίσης τη βελτίωση της λειτουργικής δύναμης(η δυναμή που χρησιμοποιούμε στη καθημερινή μας ζωή) .Το καλύτερο πρόγραμμα για πρόληψη τραυματισμών! Μέγιστα αποτελέσματα σε μόλις 30′ άσκησης!

bodatt
BODYATTACK™

Το BODYATTACK™ είναι ένα μάθημα 55 λεπτών που διαθέτει δύο ενότητες κατά τις οποίες
γυμναζόμαστε αεροβικά και αυξάνουμε την αντοχή μας. Επίσης, οι ασκήσεις ενδυνάμωσης αυξάνουν
τον μυϊκό τόνο και τη δύναμη όλου του σώματος.
Το BODYATTACK™ απευθύνεται σε όσους θέλουν να αποκτήσουν καλή φυσική κατάσταση και να τη βελτιώνουν συνεχώς. Υπάρχουν και επιλογές μικρότερης έντασης για να μπορείτε να απολαμβάνετε το
μάθημα ανεξάρτητα από το πόσο γυμνασμένοι είστε. Επίσης, οι ασκήσεις είναι απλές και για αυτό δεν χρειάζεται να έχετε ιδιαίτερα καλό συγχρονισμό.

pilates yoga

PILATES – YOGA

Η βασική αρχή και θεωρητικό υπόβαθρο αυτών των μεθόδων προπόνησης είναι ο έλεγχος κι η σταθερότητα του κέντρου του σώματος – η κοιλιά! Στο γυμναστήριό μας θα βρείτε πολλές παραλλαγές αυτών των μεθόδων προπόνησης με τη χρήση διάφορων εξαρτημάτων όπως τα magic circe , τις μικρές μπάλες pilates , τις fitball , του μηχανήματος gymstick κτλ , οπου κάθε προπόνηση θα είναι και μία ξεχωριστή εμπειρία!!!

HIPS&ABS

Δυναμικό πρόγραμμα σύσφιξης και γράμμωσης με έμφαση στους κοιλιακούς!

CARDIO MIX

Πρόγραμμα αερόβιας προπόνησης για κάψιμο λίπους και βελτίωση της καρδιοαναπνευστικης ικανότητας!

KICK BOXING

Το kickboxing είναι μαχητικό άθλημα που συνδυάζει πυγμαχία και λακτίσματα. Έλκει την καταγωγή του απ την ταυλανδέζικη πυγμαχία και είναι ευρύτατα διαδεδομένο σε όλο τον κόσμο λόγω της πρακτικότητας του! Aπόλητα ασφαλές και κατάλληλο για όλες τις ηλικίες! Το hf&s ειναι απο τα ελαχιστα γυμναστήρια που το παρεχει δωρεαν σε ολα τα μελη του

gs
GYMSTICK

Το Gymstick είναι ένα επαναστατικό εργαλείο fitness, που ενεργοποιεί και ενδυναμώνει κάθε μυ
του σώματος.

Σχεδιασμένο για όλες τις ηλικίες και τα επίπεδα φυσικής κατάστασης το Gymstick επιφέρει πραγματικά αποτελέσματα σε πραγματικά λίγο χρόνο. Αυτό το βασισμένο στον αθλητισμό όργανο θέτει σε εφαρμογή τη μοναδική τεχνολογία του ώστε να γυμνάζει όλες τις μεγάλες (και μικρές) μυικές ομάδες στο σώμα. Ενδυναμώνει όσο κανένα άλλο και ενεργοποιεί ακόμα και τις μικρότερες μυικές ομάδες που είναι υπεύθυνες για την ισορροπία και τη συναρμογή.
Με αυτό το εργαλείο μπορείτε να εκτελέσετε κάθε άσκηση που γίνεται με βάρη με ασφαλή τρόπο.

 

technogym
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ HEALTH & FITNESS

Το γυμναστήριο είναι εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.
BODY SHAPE
Αναερόβιο πρόγραμμα αντιστάσεων με λάστιχα και βαράκια για ένα δυνατό και γραμμωμένο σώμα!

trx-001

TRX (Suspension Training)
FUNCTIONAL TRAINING
Το πρόγραμμα Functional Training  (λειτουργική προπόνηση)  είναι ένα σύνολο ασκήσεων που προπονούν έναν αθλούμενο
γυμνάζοντας ταυτόχρονα πάνω από δύο μυϊκές ομάδες.
Με το Functional Training το σώμα λειτουργεί σαν ενιαίο σύνολο κάνοντας κινήσεις που περιλαμβάνονται στην καθημερινή σου ζωή, ώστε να μπορείς να αποδίδεις καλύτερα χωρίς να κουράζεσαι.
Σπουδαία αποτελέσματα έχει επίσης και σε αθλητές βελτιώνοντας σημαντικά τις αποδόσεις τους στα αγωνίσματα τους.
Το πρόγραμμα Functional Training εφαρμόζεται από έμπειρους trainers χρησιμοποιώντας πολυποίκιλο, σύγχρονο εξοπλισμό όπως το ειδικό ισοκινητικό μηχάνημα TRX, KEISER, ελεύθερα βάρη, λάστιχα, ασταθείς επιφάνειες, fitballs, kettlebells, medicine balls και BOSU.

tabata1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TABATA TRAINING
Υψηλής έντασης διαλειμματική προπόνηση (HIIT) για μεγιστοποίηση της καύσης θερμίδων, της μείωσης του σωματικού λίπους και τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης !!!

tumbao!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TUMBAO
Το TUMBAO είναι μια χορογραφία όπου συνδυάζονται οι αεροβικές κινήσεις με εκφραστικές κινήσεις του σώματος και τεχνικές χορού οι οποίες βοηθούν την γρήγορη εκμάθηση των λατινικών ρυθμών όπως μερένγκε, σάλσα, ρεγκετόν και πολλών άλλων.

CIRCUIT-TRAINING

 

CIRCUIT TRAINING

 Circuit training: κυκλική προπόνηση αντιστάσεων, με αλτήρες και λάστιχα για βελτίωση της μυικής αντοχής και μείωση του λίπους.

 

persona-training-1111

Personal training” είναι η απόλυτη παροχή υπηρεσιών γυμναστικής υψηλού επιπέδου από έναν επαγγελματία της άσκησης προς έναν ασκούμενο.Οι personal trainer μας εγγυούνται την βελτίωση και διατήρηση της σωματικής και ψυχικής υγείας σας.

 

 
krac-maga-12345Το Κραβ Μαγκά η σημασία των λέξεων στα Εβραϊκά είναι μάχη επαφής.Επικεντρώνεται αποκλειστικά στην αυτοάμυνα καθώς και την προστασία άλλων, προσφέροντας στον ασκούμενο μοναδικές και πολύ εξελιγμένες μεθόδους και τακτικές μάχης. Διδάσκει τρόπους αντιμετώπισης για πολλά διαφορετικά είδη και καταστάσεις βίας, καθώς και τακτικές ενάντια σε επιθέσεις από έναν ή πολλούς άοπλους ή ένοπλους επιτιθέμενους. Περιλαμβάνει πάληπυγμαχία και επιλεγμένες λαβές από το αϊκίντο και άλλες πολεμικές τέχνες αυτοάμυνας.

Health Fitness ans Spa

Αγίας Παρασκευής 45-49
Καλλίπολη, Πειραιάς
Τηλ. 210 4183310,
info@healthfitnessspa.gr


Ωράριο:
Δεύτερα-Παρασκευή: 08:00-23:00
Σαββάτο: 11:00-19:00
Κυριακή: Κλειστά